Produktinfo

SÅ NORSK SOM MULIG


Ingredienser vi bruker i iskremen er så langt det er mulig av norsk opprinnelse, og vi bruker bare godkjente naturlige farger og tilsetningsstoffer.

De fleste av Den norske Isbilens iskremprodukter er produsert i Norge av Isbjørn-Is AS på Askøy. Fersk fløte og melketørrstoff leveres av Tine, bær og syltetøy kommer fra Lerum, kroneis kjeks bakes av Big Drum, pappeskene består av minimum 50% resirkulert papir og leveres av Trondheims eskefabrikk, sjokoladen lages av Idun i Oslo, osv. På denne måten skaper vår virksomhet ringvirkninger rundt om i hele Norge.


ALLERGI:
Nedenunder har vi satt opp de råstoffene vi bruker i iskremen som inneholder aktuelle allergener.
Produkter som ikke kommer inn under kategoriseringene er i utgangspunktet fri for de aktuelle allergener, men vi kan ikke garantere dette 100%, da det ikke kan utelukkes mikroskopiske rester fra produksjonsutstyr.

Melkesukker (laktose) og melkeprotein.
Laktose og melkeprotein finnes i all vår fløteis, sukkerfri is og i sjokoladen på iskrem.

Gluten.
Alle våre kjeksis produkter inneholder gluten. I tillegg finnes gluten i Crispis og Karamellis. Det kan også finnes spor av gluten i sjokolade, og dermed i alle våre produkter som inneholder sjokolade.

Mais.
All fløteis, vannis og fromasj inneholder mais, da glukosen vi bruker er laget av mais. Men etter bearbeidelsen til glukose inneholder den ikke mais som allergen.


Filer knyttet til denne siden:


Fil 1485857481.Produkter m allergener.xls
Produkter m/allergener

 


Les mer...

nyhet%21
Denne må prøves - en klassiker i ny drakt! Nå får du båtis med sjokolade!
Les mer...

Ny+og+bedre%21

Les mer...



Les mer...

Halv+pris+p%E5+eplekake
Rykende fersk eplekake på 15 minutter! Sjekk prisen - nå KUN 15 kr!
Les mer...

2577880

Last ned siste DM

Den norske Isbilen AS   Slettebrekkdalen 11   5303 Follese Tlf. 401 07 600   E-post: Den.norske@Isbilen.no    

EGO
e-go
Brukernavn: Passord: